winkelwagen:

Wie zijn wij?

Wij zijn Jim & Mary Scheffer. Sinds lange tijd, al een goede 30 jaar, hebben wij een sportprijzen winkel in Leiden. Tijdens de Corona crisis (maart 2020) viel ons werk ineens totaal stil en moest onze winkel tijdelijk dicht. Buiten dat het verschrikkelijk is om je levenswerk (tijdelijk) te moeten sluiten, hadden wij ook ineens geen inkomsten meer. Maar ja, je bent ondernemer of niet, dus bij de pakken neerzitten is geen optie.

Samen met onze kinderen gingen we nadenken wat we wél konden doen in deze bijzondere tijd.
Via via kwamen we in contact met twee organisaties die virtuele races wilden organiseren. Omdat alle evenementen niet meer door mochten gaan maar ze nog wel graag ergens naartoe wilden trainen, gingen deze organisaties virtuele races organiseren. Voor deze organisaties mochten wij de medailles verzorgen.

Doordat het normale leven weer enigszins aantrekt (juni 2020), wilden de organisatoren stoppen met het organiseren van de races. Omdat wij deze moeilijke periode nog wel door moesten en moeten komen is er in goed overleg besloten dat wij het organiseren van de races en challenges voortzetten, op onze eigen manier. Toen wij ons hier verder in gingen verdiepen kwamen wij er namelijk achter dat we nog veel meer kunnen aanbieden, omdat we met onze jarenlange ervaring goed weten waar we het over hebben en de kwaliteit kunnen garanderen.

Daarnaast zijn wij zelf enorm liefhebbers van verschillende sporten. Zo loopt Jim meerdere malen per week hard en fietst hij regelmatig een rondje op de racefiets. Mary daarentegen vindt wandelen enorm leuk en ziet het als een goede uitdaging om lekker in beweging te blijven.

Wij hopen dit met jullie te kunnen delen en jullie op verschillende manieren, tijdens en na de Corona crisis, te kunnen uitdagen in beweging te blijven.
Wij zijn blij en dankbaar dat jullie hier zijn!